10000 facturen verstuurd met comanage

10.000 facturen later…

Vandaag, 7 juli 2015, werd met CoManage de 10.000ste factuur gemaakt. Een opmerkelijk resultaat als je weet dat we pas anderhalf jaar geleden van start gingen. We zijn dan ook bijzonder trots op deze nieuwe mijlpaal. Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder al onze gebruikers. Bedankt iedereen!

28 februari 2014…

Anderhalf jaar geleden, op 28 februari 2013 om precies te zijn, werd CoManage gelanceerd. Op dezelfde dag stelden we onze oplossing voor efficiënte bedrijfsadministratie trots voor in een artikel in MadeInLimburg.be.

Werd ons toen verteld dat we een jaar later de kaap van 1.500 registraties zouden bereiken, en er meer dan 10.000 facturen mee gemaakt zouden zijn, dan hadden we het niet geloofd.

Plannen voor de toekomst

We zijn dan ook trots dat onze bedrijfsbeheer tool elke maand weer blijft groeien. Na 7 grote updates, willen we in 2016 CoManage Versie 2.0 internationaal lanceren.

CoManage 2.0 zal gepaard gaan met een nieuwe website en een verbeterde interface. De website zal beschikbaar zijn in verschillende talen en de interface zal, naast Nederlands, in eerste instantie ook beschikbaar worden in het Engels en in het Frans. Een tip van de sluier van onze andere grootse plannen, lichten we hier op.

Wat de toekomst ons brengt, kunnen we natuurlijk niet weten, maar we blijven vol overgave ons product verder uitbreiden en verbeteren.

Ook digitaal factureren?

Wil je zelf ook digitaal je facturen maken? Registreer je dan nu gratis en probeer CoManage vandaag nog.