10000 facturen verstuurd met comanage

10.000 facturen later…

Op 7 juli 2015 werd met CoManage de 10.000ste factuur gemaakt. Een opmerkelijk resultaat als je weet dat we pas in 2013 van start gingen. We zijn dan ook nog steeds bijzonder trots op deze mijlpaal. Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder al onze tevreden gebruikers. Bedankt iedereen!

28 februari 2014…

Op 28 februari 2013 werd CoManage gelanceerd. Op dezelfde dag stelden we onze oplossing voor efficiënte bedrijfsadministratie trots voor in een artikel in Made In Limburg

Werd ons toen verteld dat we een jaar later de kaap van 1.500 registraties zouden bereiken, en er meer dan 10.000 facturen mee gemaakt zouden zijn, dan hadden we het niet geloofd.

Constant verbeteringen

We zijn er dan ook trots op dat onze bedrijfsbeheer tool elke maand weer blijft groeien. Na 7 grote updates, lanceerden we in de tweede helft van 2018 CoManage 2.0. Naast de vele nieuwe en verbeterde en gebruiksvriendelijke functies van onze adminstratie software, richtten we onze pijlen ook op de internationale markt.

Wat de toekomst ons brengt, kunnen we natuurlijk niet weten. Maar we blijven wel vol overgave onze app verder uitbreiden en verbeteren.

Ook digitaal factureren?

Wil je zelf ook digitaal je facturen maken? Registreer je dan nu gratis. En probeer CoManage 14 dagen uit. Je zal het je niet beklagen. Dat is beloofd.