Digitaal boekhouden - facturen automatisch inlezen en verwerken

Digitale Boekhouding – Voordelen voor accountants en boekhouders

Lijkt digitale boekhouding te ingewikkeld, duur, of riskant om aan de klanten van je boekhoud- of accountantskantoor aan te bieden? Klamp je je daarom liever vast aan de vertrouwde papieren administratie?

Je bent niet de enige boekhouder of accountant die met twijfels en vragen zit over digitaal boekhouden. In België is het minder goed ingeburgerd dan in Nederland. En dat is eerlijk gezegd vreemd. En toch ook wat absurd. Zowel voor jou, als voor je klanten.

lees verder

Financieel advies verlenen boekhouders en accountants

Financieel advies voor ondernemers: dé toekomst voor boekhouders en accountants

Als je de berichten in de media mag geloven, ben je als boekhouder of accountant binnenkort overbodig. Robots en software zouden jouw beroep in gevaar brengen. Nu kan je twee dingen doen: in paniek raken en de boeken sluiten. Of digitalisering in jouw voordeel gebruiken.

In dit artikel geven we je gefundeerd advies. Niet toevallig precies wat jij ook kan en zal moeten doen wil je jouw kantoor niet uit de markt prijzen.

lees verder
comanage en dizzydata

Facturen scannen en herkennen: online, snel, betrouwbaar én betaalbaar

Als accountant of boekhouder verlies je kostbare tijd met het invoeren van facturen. Maar veel keuze heb je niet. Als jij je werk wil doen, moeten de aan- en verkoopfacturen van jouw klanten in jouw boekhoudsoftware terechtkomen.

Facturen overtypen is echt niet meer van deze tijd. Inscannen is een slimmere oplossing. Maar ook hier kan je twee richtingen uitgaan: de goede en de slechte.

lees verder