Openstaande facturen

Openstaande facturen vermijden? Van voorschotfactuur tot betalingsherinnering [10 tips]

Lig jij ‘s nachts ook wakker van openstaande facturen? Volkomen terecht. Elke factuur die niet, of te laat betaald wordt, kan het bestaan van jouw onderneming in gevaar brengen.

Ben jij het beu om te wachten op, of te smeken voor jouw geld? Lees dan onze 10 tips om openstaande facturen te vermijden.

Zelf je geld innen is immers sneller en goedkoper dan een incassobureau inschakelen. Extra bonus: klanten die op tijd betalen verhogen de kwaliteit van jouw nachtrust.

lees verder

Herinneringsfactuur. Herinner jouw klanten met een klik dat ze hun openstaande factuur nog moeten betalen.

Herinneringsfactuur: 7 vragen en antwoorden

Vergissen is menselijk. Vergeten ook. Dat neemt niet weg dat het wel héél vervelend is als klanten “vergeten” jouw factuur te betalen. Niets zo frustrerend als wachten op geld waarvoor je hard gewerkt hebt, maar dus niet op je bedrijfsrekening verschijnt.

Gelukkig is er de herinneringsfactuur. Op voorwaarde dat je deze zelf niet vergeet te sturen, is het de snelste manier om de tegenpartij te herinneren aan zijn verplichtingen. En hopelijk om jouw geld te krijgen.
lees verder

10000 facturen verstuurd met comanage

10.000 facturen later…

Vandaag, 7 juli 2015, werd met CoManage de 10.000ste factuur gemaakt. Een opmerkelijk resultaat als je weet dat we pas anderhalf jaar geleden van start gingen. We zijn dan ook bijzonder trots op deze nieuwe mijlpaal. Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder al onze gebruikers. Bedankt iedereen!

lees verder

Gratis facturatiesoftware op het internet

Gratis online facturatiesoftware

Gratis online je facturen maken? Met CoManage ben je aan het juiste adres. Naast het betalende pakket biedt CoManage namelijk ook een gratis pakket. Hiermee kan je als ondernemer online gratis 5 facturen en 5 offertes per maand maken en versturen.

lees verder

Online factureren vs facturatiesoftware

Veel bedrijven maken nog altijd gebruik van facturatiesoftware die geïnstalleerd moet worden op een computer. Het alternatief is een online facturatiepakket dat beschikbaar is op computers, smartphones en tablets.

Aan beide oplossingen zijn voor- en nadelen verbonden. We zetten in dit artikel de pro’s en contra’s van beide systemen op een rij.

lees verder

Factuur in 3 stappen maken via een online programma

Hoe maak ik een factuur?

Facturatie en administratie in het algemeen wordt door vele ondernemers en zelfstandigen gezien als iets wat er nog bij komt en na de uren gedaan moet worden.

Vaak gaat het maken van facturen gepaard met tijdsverlies en worden deze zaken uitgesteld tot het einde van de week of maand.

In deze post laten we jullie als ondernemer zien hoe je gemakkelijk en snel in 3 eenvoudige stappen een nieuwe factuur aanmaakt met CoManage.

lees verder