Openstaande facturen

Openstaande facturen vermijden? Van voorschotfactuur tot betalingsherinnering [10 tips]

Lig jij ‘s nachts ook wakker van openstaande facturen? Volkomen terecht. Elke factuur die niet, of te laat betaald wordt, kan het bestaan van jouw onderneming in gevaar brengen.

Ben jij het beu om te wachten op, of te smeken voor jouw geld? Lees dan onze 10 tips om openstaande facturen te vermijden.

Zelf je geld innen is immers sneller en goedkoper dan een incassobureau inschakelen. Extra bonus: klanten die op tijd betalen, verhogen de kwaliteit van jouw nachtrust.

lees verder

Herinneringsfactuur. Herinner jouw klanten met een klik dat ze hun openstaande factuur nog moeten betalen.

De herinneringsfactuur. 7 vragen en antwoorden over aanmaningen sturen

Vergissen is menselijk. Vergeten ook. Dat neemt niet weg dat het wel héél vervelend is als klanten “vergeten” jouw factuur te betalen. Niets zo frustrerend als wachten op geld waarvoor je hard gewerkt hebt, maar dat dus niet op je bedrijfsrekening verschijnt.

Gelukkig is er de herinneringsfactuur. Op voorwaarde dat je deze zelf niet vergeet te sturen, is het de snelste manier om de tegenpartij te herinneren aan zijn verplichtingen. En hopelijk om jouw geld te krijgen.
lees verder

10000 facturen verstuurd met comanage

10.000 facturen later…

Op 7 juli 2015 werd met CoManage de 10.000ste factuur gemaakt. Een opmerkelijk resultaat als je weet dat we pas in 2013 van start gingen. We zijn dan ook nog steeds bijzonder trots op deze mijlpaal. Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder al onze tevreden gebruikers. Bedankt iedereen!

28 februari 2014…

Op 28 februari 2013 werd CoManage gelanceerd. Op dezelfde dag stelden we onze oplossing voor efficiënte bedrijfsadministratie trots voor in een artikel in Made In Limburg

Werd ons toen verteld dat we een jaar later de kaap van 1.500 registraties zouden bereiken, en er meer dan 10.000 facturen mee gemaakt zouden zijn, dan hadden we het niet geloofd.

Constant verbeteringen

We zijn er dan ook trots op dat onze bedrijfsbeheer tool elke maand weer blijft groeien. Na 7 grote updates, lanceerden we in de tweede helft van 2018 CoManage 2.0. Naast de vele nieuwe en verbeterde en gebruiksvriendelijke functies, richtten we onze pijlen ook op de internationale markt.

Wat de toekomst ons brengt, kunnen we natuurlijk niet weten. Maar we blijven wel vol overgave onze app verder uitbreiden en verbeteren.

Ook digitaal factureren?

Wil je zelf ook digitaal je facturen maken? Registreer je dan nu gratis. En probeer CoManage 30 dagen uit. Je zal het je niet beklagen. Dat is beloofd.

Online facturatie software

Online factureren of klassieke facturatie software?

Veel bedrijven en zelfstandigen maken nog altijd gebruik van facturatie software die geïnstalleerd moet worden op een computer. Het alternatief is een online facturatiepakket dat je kan gebruiken op je computer, smartphone en tablet.

Beide facturatie oplossingen hebben voor- en nadelen. Omdat jouw tijd als ondernemer beperkt is, zetten we de pro’s en contra’s op een rijtje. Zo hoef je niet alles zelf uit te testen.
lees verder

Hoe maak ik een factuur?

Facturatie in het bijzonder en administratie in het algemeen wordt door vele ondernemers en freelancers gezien als iets wat er nog bij komt. Het moet gebeuren, maar helaas is er meestal geen tijd voor.

Ondernemers die facturen maken als tijdsverlies beschouwen, stellen het uit tot het einde van de week of de maand. Zonde, want zoals we hier tonen kan je gemakkelijk en snel in 3 stappen een nieuwe factuur aanmaken met CoManage.

lees verder