Offerte opvolgen - verhoog je kans op goedkeuring van je offertes

Offerte Opvolgen – 5 tips om meer offertes te laten goedkeuren

Een offerte opvolgen is een noodzakelijk stap die veel ondernemers helaas over het hoofd zien. Zelfs al gebruik je CoManage – en maak je dus met enkele klikken een offerte– toch kost het je tijd.

Het is natuurlijk jammer als je offerte niet goedgekeurd wordt. Maar net zoals je een herinneringsfactuur kan sturen, kan je ook een herinnering sturen voor je offerte.

In dit artikel geven we je enkele praktische tips to seal the deal. Snel verder lezen dus.

lees verder

Een offerte verzenden kan je met een klik. Hoe kan je jouw klanten best jouw aanbieding of bestek bezorgen.

Offerte Verzenden: 5 manieren om je offerte te sturen

Een offerte verzenden is één van de belangrijke stappen die mee het succes van je zaak bepalen. In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van 4 + 0 verschillende verzendmethodes voor je offertes. “4 + 0”. Moet dat niet gewoon 4 zijn? Neen, in dit geval niet. Soms is nul geen synoniem van niets.

lees verder

Offerte voorbeeld. Hoe ziet een offerte eruit? Wat moet er op jouw offerte staan?

Offerte Voorbeeld – Waaruit bestaat een offerte?

Een offerte voorbeeld – dat u verderop kunt downloaden – toont duidelijk aan uit welke onderdelen een offerte kan bestaan.

Let vooral op het gebruik van “kan” in de vorige zin. In tegenstelling tot bij een factuur zijn er namelijk geen wettelijke verplichtingen van wat er allemaal op een offerte moet staan.
lees verder

Een offerte maken in excel

Een Offerte Maken? – 5 Frustraties (en hoe deze te vermijden)

Een offerte maken kost tijd. Kostbare tijd. En als de klant jouw offerte uiteindelijk niet aanvaardt, is dit voorgoed verloren tijd. Dat wil helaas niet zeggen dat je als ondernemer helemaal geen offertes hoeft te maken. Offertes zijn immers cruciale documenten om de groei van je bedrijf te stimuleren.

We zetten in dit artikel vijf frustraties bij het maken van een offerte op een rij. En tonen aan dat je deze met CoManage volledig kan vermijden. Gratis. Of voor een luttel bedrag.

lees verder