Zelfstandige in bijberoep. Wat zijn jouw voordelen tegenover zelfstandige in hoofdberoep?

Zelfstandige in Bijberoep – 10 Voordelen van Bijberoep versus Hoofdberoep (ook voor Studenten)

Zelfstandige in bijberoep worden is de veiligste manier om te weten te komen of het bestaan van zelfstandige echt iets voor jou is. Dit statuut biedt namelijk het beste van twee werelden: zekerheid én ruimte om je idee te toetsen.

Daarnaast biedt zelfstandige in bijberoep worden (zelfs als je nog studeert) nog een reeks voordelen. Twijfel je nog? Lees dan zeker snel verder.

lees verder
Verdienmodel abonnementen - Abonnementsformule

Verdienmodel Abonnementen – Interessant voor jouw bedrijf?

Van alle verdienmodellen spreekt het abonnementenmodel veel ondernemers écht tot de verbeelding. Met dank aan Netflix. Geef toe: soms droom ook jij wel eens weg van een horde trouwe abonnees en een omzet zo hoog als de Himalaya.

Maar voor het zover is, zet je best je muziekstreaming even op pauze en je smartphone op “niet storen”. Zoek samen met ons het antwoord op 2 prangende vragen:

  • 1: Kunnen abonnementen ook voor jouw bedrijf een meerwaarde betekenen?
  • 2: Of is het te ingewikkeld en te duur om dit verdienmodel in jouw business model op te nemen?
lees verder

Je verkoopgesprek verbeteren? Pas deze gouden tip toe

Het verkoopgesprek heeft het digitale tijdperk van webshops, e-mails en sociale media overleefd. Het ziet er ook niet naar uit dat het ooit zal verdwijnen. Direct menselijk contact heeft zo zijn voordelen, ongeacht of je dit in het echt doet, via de telefoon, of Skype.

Toch wil dit niet zeggen dat elk verkoopgesprek succesvol is. Maar deze ene gouden supereenvoudige tip kan wel je kans op succes verhogen. Lees dus zeker snel verder…

lees verder